Det nærmer seg, det nærmer seg....

I løpet av helga har jeg quiltet kantene på Butterfly Garden og sydd dem fast på teppet. Så nå er det ikke mye igjen før teppet er ferdig. Siden teppet er quiltet i deler som er sydd sammen har jeg noen meter med håndsøm igjen på baksiden før jeg har fått dekket alle sårkantene.... i tillegg kommer noen meter med lukkekant. Men NÅ nærmer det seg!

butterfly gardenuten lukkekant 004

Her er nesten hele teppet - og katten Nala tror selvfølgelig at teppet er laget for henne og har inntatt hedersplassen.

butterfly gardenuten lukkekant 008

Kantene er quiltet med slike doble blomster, som minner litt om sommerfugler - så det passet jo godt på Butterfly Garden syntes jeg. En "skulderdødare" med all den quiltingen, men jeg er fornøyd med resultatet så da er det jo verdt det.

Så da skal jeg bare finne meg en plass i godstolene og begynne på håndsømmen. Det kommer bilder når teppet er helt ferdig også :-))


4 kommentarer

StrikkeSiri

08.11.2009 kl.19:28

Så nydelig! Og flotte farger :-) Skulle ønske jeg kunne quilte...

tubakk

08.11.2009 kl.19:30

Dette blir lekkert. Flink du er som quilter så store tepper selv. Jeg er litt lat, og sender de avgårde for quilting på en stor maskin. Så får jeg de i retur for å sy på lukkekant.

Håkon

08.11.2009 kl.23:03

Det er så flott! Gleder meg til det blir ferdig så vi får teppe til senga - og så jeg slipper fryse på kalde vinternetter...

tubakk

08.11.2009 kl.23:30

Har du hatt problemer med å kommentere bloggene som ikke er like våre? (f.eks blogspot.com, blogger.com) Har ikke kunnet lese kommentarene eller skrive noen selv hele helga.

Skriv en ny kommentar

hits