Da var ei hyggelig syhelg over

Da har min søster satt kursen hjemover, og jeg skal gå i gang med å flytte syutstyret tilbake fra loftsstua og inn på syrommet igjen. Vi har hatt ei kjempekoselig helg, og er godt i gang med planlegging av neste syhappening. :-) I tillegg til litt stitchery ble helgens resultater følgende:

3 blokker av "A Gardener's Journal" for meg, og "Siris duk" for min søster:

img1775
A Gardener's Journal - Blokk A
a gardeners journal blokk b
A Gardener's Journal - Blokk B


a gardeners journal blokk g
A Gardener's Journal - Blokk G

Jeg har kost meg godt med å lage disse blokkene, selv om det var mange flere små lapper enn jeg hadde sett for meg på forhånd. Nå må jeg bare ha noen flere stitchery ferdig før jeg kan gå videre på de neste blokkene.

siris duk
"Siris duk" av AnnAKa. Her mangler det bare å sy lukkekanten fast på baksiden så kan duken legges på spisebordet på hytta til min søster.

 

3 kommentarer

Sissel

15.11.2009 kl.22:45

Tusen takk for en flotters helg!! :-) Jeg fikk med meg sticheriet på flyet hjemover - så vips var turen unnagjort og jeg var kommet et stykke lenger på min utgave av "A Gardener's Journal" . Klem

Laila Skauge

15.11.2009 kl.22:48

Så flott blokkene dine blir! Jeg har denne boka også, og jeg må innrømme stitcheryene dine inspirerer meg!!! Jeg fikk skikkelig lyst å hånd-sy nå ja, og tror jeg må preparere noen så jeg har litt "veiamat" framover:o) Løperen til din søster ble jo bare flott da! Så herlig at dere fikk litt "sy-sammen", ikke noe er så koslig som det :o) Ha en strålende uke :o)

Sissel

17.11.2009 kl.17:59

Sjekk bloggen min, Bodil - for første stitchery på "A Gardener's Journal". Tror det blir bra :-)

Skriv en ny kommentar

hits