Desember nærmer seg med stormskritt og her er litt julestemning!

Da er jeg ferdig med håndquilting og lukkekant på A Christmas Wish BOM fra Gail Pan Design. Så nå gjenstår det bare å bestemme hvem som skal få denne under juletreet....

Har laget en opphengskant på baksiden så da kan dette enten være en duk eller et veggteppe - her er det bare å velge eller vrake :-)

chrismas wish ferdig 3

Et nærbilde av blokken "peace" viser håndquiltingen litt bedre. Jeg har brukt både beige og rød tråd til quiltingen, avhengig av bakgrunnen. Må nok fortsatt øve før jeg er en håndquilteekspert, men det blir nok flere forsøk etterhvert.

chrismas wish ferdig

5 kommentarer

tubakk

27.11.2009 kl.18:30

Denne ble skikkelig fin. Regner med at du har brodert alt for hånd. Masse arbeid, ikke noe for meg dette her. Så jeg får kose meg med å se på hos dere som har tålmodighet. God helg.

Heidi

27.11.2009 kl.20:43

Fin blogg du har med fine arbeider, teppet var flott.

Beundrer alle som syr håndsøm, selv har jeg ikke tålmodighet til det. Koselig hvis du stakk innom bloggen min :-)

farmoringrid

28.11.2009 kl.12:29

Flott teppe/oppheng du har fått ferdig. Jeg sier meg enig i at dette må være et skikkelig tolmodighetsarbeid. Slik håndsying ligger ikke for meg. Desto mer imponert blir jeg.

Sissel

28.11.2009 kl.19:49

Det ble nydelig!!! Så enkelt i stilen, og så utrolig mye jobb bak. Melder meg frivillig til den julegavegreia:-). Sitter på fjellet og stitchet litt selv. Klem

Mikkje

28.11.2009 kl.21:37

Så nydelig og så flotte julefarger. Likte også din nye jakke, lilla er helt i tiden nå :-) Ha en fortsatt fin helg :-)

Skriv en ny kommentar

hits