Da er den siste julegaven ferdig!

Jeg planla at min søster skulle få en Margeritterduk til jul, men da lillejulaften kom manglet den fortsatt lukkekant. Så da fikk hun bare et bilde av duken, med lovnad om at den skulle være klar til julepynten skulle ut av huset. Så her er den: En Margeritterduk i lin og sort. Veldig fornøyd med fargekombinasjonen - og tror den vil passe godt hos mottakeren.Ellers har det ikke vært så mye håndarbeid i juleferien, men et par pulsvarmere ble det. De ble pyntet med heklet blomst og noen knapper jeg hadde liggende. De skal også bli en gaven, men nå vurderer jeg å strikke noen til meg selv også...
I tillegg til jul har det også vært bursdagsfeiring her i huset og fra min quilteglade søster fikk jeg dette mønsteret av AnnAka; Nissegaver + tøy. Koselig å ha et prosjekt klar for neste års julesyssel allerede!Da nærmer 2009 seg slutten og jeg benytter anledningen til å ønske alle quiltedamer GODT NYTTÅR. Det er en stor inspirasjon å besøke bloggene deres, og få besøk og kommentarer på min egen blogg. Så nå ser jeg fram til mange hyggelig quiltestunder i 2010!

8 kommentarer

Titteren :)

30.12.2009 kl.20:53

:)

LeKaQuilt

30.12.2009 kl.22:34

Åååå så godt å se at noen andre også er litt lovlig sent ute med julegavene :o) Lekker ble løperen så mottakeren blir nok meget glad. Flott julegave - har også mønsteret men rakk ikke å sy den før jul. Jeg skal også prøve å sy den til neste jul........ Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År !

farmoringrid

31.12.2009 kl.00:08

Flott løper du fikk ferdig. Den hadde passet ypperlig her også. Pulsvantene var også fine. Jeg har og planene klare om julesyssel til neste år. Jeg kommer nok til å begynne ganske snart.

Et godt og kreativt nytt år ønsker jeg deg! (selv om jeg ikke quilter ;))

Kjersti M

31.12.2009 kl.12:57

Innom for å ønske deg Godt Nytt År. Koser meg med bloggen din gjennom hele året og stikker nok innom i 2010 også :-)

Grethe

31.12.2009 kl.15:43

Kjære bloggvenn!

Jeg synes det er hyggelig å blogge med deg.

Jeg takker for hyggelige kommentarer og ønkser deg

et riktig Godt Nytt År.

Ønkser deg også en trivelig nyttårskveld.

Klem fra Grethe

StrikkeSiri

01.01.2010 kl.14:38

Husker en jul min søster fikk raggsokker med pinnene i i gave fra meg...Jeg strikket dem ferdig i romjulen...

Et godt nyttår til deg og, Bodil! :-)

Blåbærtua

02.01.2010 kl.19:07

Så fin duken ble i sort. Ønsker deg et godt og kreativt nytt år!

Anne Ida

03.01.2010 kl.10:24

Kjempefin løper - tror nok din søster blir storfornøyd! Og de pulsvantene... selvsagt må du strikke et par til deg selv! De er bare lekre (og pulsvanter er så deilig å gå med nå som det er kaldt!).

Riktig godt og kreativt år ønskes deg og dine!

Skriv en ny kommentar

hits