Vi kom litt videre på "A Gardeners Journal"

Min søster og jeg fikk oss en god syøkt på søndag også, før vi satte kursen nordover igjen. Så da ble det to nye blokker på hver av oss på "A Gardeners Journal".

Her er mine to blokker:

Og når jeg legger alle blokkene sammen ser det slik ut (nå gjenstår det bare to blokker før jeg kan sy det hele sammen):


Og slik ser søsters to blokker ut:

Og slik ser hennes teppe ut når de 5 første blokkene er ferdige:

Så nå er inspirasjonen der til fortsette med resten av teppet selv om det ikke er flere syhelger på trappene med det første......

4 kommentarer

Hanne-Kristine

02.02.2010 kl.10:15

Dere er virkelig gode begge to! Har du gjort all stitcheryet ferdig? Eller gjenstår det også før neste syhelg? Jeg har også denne boka, så jeg synes det er helt toppers å få se hvor forskjellige deres blir, ved tanke på fårgevalget mener jeg.

klem hk

Jytte R

02.02.2010 kl.10:16

Hvor er det flot arbejde. Jeg købte selv bogen 'A Gardner's Journal' sidste år, men er ikke kommet igang endnu. Det gav mig stor inspiration at se I to søstres resultat, og så forskellige de er.

Ha en god dag.

Jytte

Sissel

02.02.2010 kl.11:47

Leste dette og ble inspirert til å komme meg hjem i dag og fortsette med teppet for å se det helt ferdig. Planen var å begynne med liftgardin nr 2 i kjøkkenet i dag - men jeg tror det kan vente litt; dette er jo mye hyggeligere.

Klem lillesøs

Grethe

04.02.2010 kl.13:13

Dette var kjempe lekkert - så heeeeeerlige farger :0)

Skriv en ny kommentar

hits