A dream come true!

Helt fra jeg var liten og hørte Sverre M. Fjeldstad uttale det spennende navnet Nogorongoro har jeg drømt om å komme dit... og nå er drømmen blitt virkelighet.

Årets påskeferie tilbragte vi langt vekk fra snø og fjell; nærmere bestemt på safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar. Mange flotte opplevelser og inntrykk!

Så det har vært en påske helt uten håndarbeid, men med masse inspirasjon. Afrika er full av flotte farger og naturopplevelser og i hodet har et Afrika-quilt begynt å ta form.... blir nok enda en stund til det materialiserer seg i noe, og fram til da kan dere jo kose dere med noen av disse bildene.Med mann og barn på toppen av Ngorongoro-krateretNydelig utsikt fra Ngorogongoro Safari LodgeNå kommer jeg og tar deg....
ZanzibarMange flotte farger da lokalbefolkningen på Zanzibar flokket seg på stranda for å plukke små fisk og skalldyr i fjæraUtsikt fra hotellet i solnedgangVel det var en smakebit fra Tanzania/ Zanzibar. På håndarbeidsfronten har jeg mange planer, så det blir nok større aktivitet på bloggen etterhvert. Spent på å ta i bruk den nye symaskina som visstnok skal være kommet til Trondheim nå.

Ønsker alle en fortsatt fin vårkveld!

9 kommentarer

Veldig fine bilder du hadde tatt fra Tanzania.

// Setter pris på kommentar tilbake (A)

Cecilie irén

11.04.2010 kl.18:23

Virkelig flotte bilder! Så helt fantastisk ut! :D

dthituvy

11.04.2010 kl.19:07

ha en fin dag :)

Hanne-Kristine

11.04.2010 kl.21:55

Det var så gøy å treffe deg i dag og bildene dine er kjempeflotte :oD

Så utrolig fantastiskt at du har fått oppleve drømmen din, gleder mer til å få se mer.......

klem hk

Anne-Grethe

11.04.2010 kl.22:33

Takk for fin "reportasje". Skulle gjerne dratt dit selv.

Sissel

11.04.2010 kl.22:39

Flotte bilder. Gleder meg til å se Afrika-quilt etterhvert. Her begynner sommeren å ta form og symaskinen er kastet ut av hagestua. Ble ikke ferdig med "A Garderner's Journal" til innflyttingsfesten i går, så patchworken ble hengt på veggen uten quilting - men satser på å komme sterkere tilbake etter eksamen (og da skal nok symaskinen snikinnflyttes igjen :-)). Nyt nymaskinen din. Den har vært Tønsberg-Uvdal-Telemark og er nå i Trondheim, ja.

Klem

farmoringrid

12.04.2010 kl.11:16

Åh, så flott påskefeirie du har hatt! Sikkert en fantastisk opplevelse.

hanne

13.04.2010 kl.22:53

Så fantastisk tur du har hatt!

StrikkeSiri

14.04.2010 kl.14:24

Så flotte bilder! Ser ut som dere har hatt en fin tur :-)

Skriv en ny kommentar

hits