Beelive, roseknopp og awards

Roseknoppteppet går framover. Her har tre nye blokker sett dagens lys.Jeg har også startet på noen nye stitchery med biemotiv. Mønsteret har jeg kjøpt på Quiltegården og det er 9 forskjellige motiv som jeg skal bruke i et teppe som har begynt å ta form i hodet mitt. Koselige bier, ikke sant?Det er alltid koselig når andre legger igjen kommentarer på bloggen min, og når de syns det er inspirerende å se på det som jeg legger ut. I det siste har det til og med vanket noen "awards" - KJEMPEKOSELIG!!

Denne påskjønnelsen kom fra Grethes flittige hender  , en veldig inspirernde bloggdame som lager mye fint.


Denne flotte pokalen har jeg fått både fra  Hanne  og fra Berteline


Med pokalen følger disse oppgavene:
Kopier awarden til bloggen din, link den til den personen som gav deg den, fortell 7 interessante ting om deg selv, velg 7 andre bloggere som du sender awarden til, link til deres blogger, legg igjen komentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden

Så da er det bare å gå igang:

Om meg:
- Nordlending fra Mo i Rana som elsker verdens beste land; Helgeland
- Stortrives likevel som trønder etter 19 år i trønderhovedstaden
- Begynte å sy i tenårene og kjøpte min første symaskin da jeg var student, den kostet nesten halvparten av pengene jeg hadde til rådighet per semester
- Lappeteknikk og quilting har vært en STOR del av mitt liv de siste 4 årene, takket være stor inspirasjon fra min søster Sissel
- Veldig fornøyd med min iPhone som gjør det mulig å følge med på quilteblogger når man er på farten
- Syns våren er best!
- Blir veldig glad når noen liker bloggen min og de tingene jeg lager

Awarden sendes til:

Det er veldig mange inspirerende blogger der ute, så det er vanskelig å velge ut noen. Men for tiden er disse blant de som gir meg mest inspirasjon og som jeg besøker jevnlig:

Northern quilts på Steinkjer - spennende quiltebutikk med hyggelig blogg og inspirerende nyhetsbrev!
 Quiltegården, min faste quiltebutikk her i Trondheim med kjempegod service og inspirerende forslag til mine store og små prosjekt
Timotei som lager de nydeligste ting
Litamora som lager så fine ting, og er en hyggelig og inspirerende dame både på bloggen og i virkeligheten
Blåbærtua og Anne Grethe som lager så mye forskjellig
Farmors
- nydelige strikkeplagg og flotte skinnarbeider

Ønsker alle en fortsatt fin sykveld!

7 kommentarer

Sissel

20.04.2010 kl.22:03

Flotte blokker. Jeg har kommet igang med symaskinen igjen etter eksamen, men har bare reparert en russebukse. Ikke såååå inspirerende annet enn at det er moro at de gror til. Har tatt fram stoff for å begynne å tegne stitchery-mønster til mitt "Fjellvett-teppe" :-)

Klem fra Søs

Farmors

21.04.2010 kl.00:12

Takker så mye for awarden, det er veldig hyggelig å bli satt pris på, men jeg er ikke noe flink til å sende slike videre. De har lett for å stoppe opp hos meg. Men takk allikevel :-)

Hanne-Kristine

21.04.2010 kl.06:48

Roseknopp blokkene dine er virkelig lekkre, og biene dine ble stilige. De tok seg godt ut i blått.

Skal du på bloggkurs i kveld? Det skal jeg...... gleder meg masse.

klem hk

Marianne

21.04.2010 kl.18:34

Så flotte blokker. Resultatet blir nok flott og det ser morro ut å sy også. Jeg får sette dette opp på ventelisten min også :o). Morro å se biene i blått. Jeg har sydd di i rødt og er akkurat ferdig med sammensying av teppet. Den er klar til levering for quilting. Di ble flotte i blått også, og morro å sy. Lykke til videre med begge prosjektene.

22.04.2010 kl.12:48

Roseknoppblokkene er kjempefine. Gleder meg til fortsettelsen:) Biene dine var også utrolig søte og vårlige. Trenger litt vårstemning siden den lar vente litt på seg her i trøndelag:)

Timotei

23.04.2010 kl.21:28

Tusen takk for award og koselige ord! Så snill du er! Roseknoppblokkene dine er bare nydelige. Jeg synes det er så vanskelig å få stoffene til å ligge fint i midten av slike blokker. Du får det til så fint du!

Britt

29.04.2010 kl.23:38

Å, så koselig å se at du er Ranværing :)), rett inn på blogglista mi med deg!

Skriv en ny kommentar

hits