Går dette bra da?

I et anfall av overmot har jeg meldt meg på et nytt BOM fra Northern Quilts som heter Alle fugler. I dag kom første forsendelse og det ser veldig fint ut, fargevalg helt etter min smak. Men etter å ha lest igjennom sømforklaringen ble jeg mer skeptisk til om jeg kommer til å få til dette - her er det mye jeg ikke kan.

Men en kjent person har jo laget god fredagsunderholdning av å gjøre ting han ikke kan, så nå er det min tur. Får begynne med å vaske stoffet, det burde jeg jo få til...


Også er det fortsatt produksjon av toalettmapper som gjelder. Her er to hvor jeg i tillegg til restestoff har fått bruk for noen stitchery som jeg hadde liggende.Ønsker alle en god pinse - enten det blir tid foran symaskinen eller ikke!

4 kommentarer

tubakk

20.05.2010 kl.22:47

Tipper du klarer det. Ellers har du jo bloggen, og kan søke hjelp her ute et sted. Ta en ting av gangen, og kos deg med prosjektet. Spent på å følge med.

LeKaQuilt

20.05.2010 kl.23:28

jeg er helt sikker på at dette kommer du til å klare heeeelt fint !

Hanne-Kristine

30.05.2010 kl.10:33

Eg har også lagt merke til denne BOMen, eg har dilla på fugler...... lekkre stoffer og nydelige søm mønster. Akkurat slik eg like det..... Har du begynt å sy?

Toalettveskene var jo bare søte da!

klem hk

Grethe

30.05.2010 kl.21:31

Så søte toalettmapper. Slike fikk jeg lyst til å lage....takk for inspirasjonen.

Lykke til med BOMèn. Ønsker deg en fin uke :0)

Skriv en ny kommentar

hits