En sommeroppdatering

Noen dagers pause i sommerens reiseaktiviteter, så da ble det tid til å oppdatere bloggen med sommerens prosjekter så langt. Her er det litt av hvert - greit å kunne bytte i mellom ulike ting når man er på reise.

Så nå skal jeg oppdatere håndarbeidsvesken før vi legger i vei på resten av ferien. Fortsatt god sommer til alle sammen!


Noen flere bier har sett dagens lys - hadde bare alle bier vært like koselige...


Holder på å strikke opp rester av bomullsgarn så da har det blitt noen kopptuer i løpet av sommeren. Her er to av dem, de andre ble igjen på hytta hos mine foreldre og får gjøre kjøkkentjeneste der. Har begynt på en bomullsgenser til meg selv, den nederste kanten var litt mer komplisert enn jeg trodde så det har tatt litt tid å komme så langt. Og nå lurer jeg på om jeg må rekke opp igjen... syns kanskje den blir litt stor. Valgets kval, kan man si...


Mens jeg tenker på om jeg skal rekke opp bomullsgenseren kan jeg jo strikke litt mer på denne barnegenseren. Som sagt; greit å kunne bytte i mellom ulike prosjekt.
Også har 3 BOM av Alle fugler dukket opp i postkassen, men den skal få ligge til hverdagen starter opp igjen :-)

2 kommentarer

27.07.2010 kl.18:42

Ser ut som produktiviteten er på topp, selv om det er ferie og reisetid. Biene er bare så søte. Er dette ett stort prosjekt? Hva heter mønsteret, i såfall?

Fortsatt god ferie og god tur videre :o)

Bodil

28.07.2010 kl.13:07

Biene er et mønster som jeg har kjøpt på Quiltegården og d er mønster på et teppe, men jeg kommer nok til å lage et litt annet teppe som de skal inngå i. Har en plan som begynner å ta form i hodet...:)

Skriv en ny kommentar

hits