Sommeroppdatering II

Fortsatt er det feriestemning her i huset, så da blir det bare en rask statusrapport på sommerferiehåndarbeidet. 

Har akkurat ferdigstilt biestitchery nummer 9, så da er alle biene ferdig og jeg gleder meg til å begynne å sette dette sammen i et teppe. Har ikke planen 100% klar i hodet enda, men det kommer nok på plass. Jeg har også brodert ferdig første BOM i My Garden, så da gjenstår det bare å sy rammene rundt før neste BOM dukker opp. Det mangler også en liten fugl som skal være med i bildet. 


Da jeg ble ferdig med den nederste hullkanten på bomullsgenseren gikk strikkingen videre mye raskere. Så nå er bolen nesten ferdig, bare litt mer V-hals gjenstår. Men håndleddene har ikke vært så begeistret for mengdetrening med strikking, så nå må strikkearbeidet få en liten pause. 

I forrige uke satte vi kursen nordover og jeg fikk anledning til å stikke innom Northernquilts på Steinkjer. Moro å besøke butikken på ordentlig også, og ikke bare i cyberspace.... Og da var det jo ikke til å unngå at noe stoff hoppet opp i handleposen min. Godt var det, så er jeg sikker på at jeg har noen prosjekter utover høsten også :-)

5 kommentarer

farmoringrid

05.08.2010 kl.00:21

Er det ikke godt å ha planer for høsten. Det har jeg og. Tunikaen ser flott ut, men dumt med vonde håndledd :(

Anne Marie

05.08.2010 kl.08:55

Heia

Så koselig blokker du lager ;-)

Tusen takk for koselig besøk på bloggen min.

Hanne-Kristine

05.08.2010 kl.10:59

Heldigrisen som fikk besøke Northern Quilts, da vi kjørte gjennom Steinkjær var det stengt og eg måtte gå uten turen innom som eg hadde GLEDET meg til...... den var tung i magen lenge.....

Men så har eg sjåppet her i Meløy så da så... ha ha ha

Biene dine blir lekre og eg gleder meg til å se når du har satt det sammen, dette teppet har flere satt sammen meget forskjellig :)

klem hk

05.08.2010 kl.23:03

Her er det bare å følge med videre. Både for å se bie teppet og hva du får ut av alt det flotte du har shoppet.

LeKaQuilt

07.08.2010 kl.21:09

Nydelig stichery, jeg falt pladask for biene dine - de er bare helskjønne :o)

Skriv en ny kommentar

hits