Siste sommeroppdatering

Da er sommerferien over for denne gang. Jobbhverdagen er i gang, og over helga starter skolen også så da blir det full fart for hele familien. 

Vi har startet et prosjekt i heimen med bytte av rom - så nå ser "syrommet" mitt slik ut:


Alt er tømt fra syrommet og stablet på stua, mens min datter er i gang med å male rommet og gjøre det om til sitt rom. Når det er ferdig flytter husbonden og jeg inn på hennes rom, sønnen overtar vårt rom og tilslutt skal sønnens rom bli mitt nye syrom. Så det er litt av en kabal vi har satt i gang. Håper å være innstallert på nytt rom før jul :-). Har fått en liten plass til symaskinen i et hjørnet av stua, men det blir jo ikke helt det samme. Vel, uansett skal jeg nok finner både plass og anledningen til syaktiviteter mens jeg er på "flyttefot". 

Den siste sommerferieuka var vi i Kroatia, og to stitchery så dagens lys i løpet av uka. De hører til 3 BOM på Alle fugler teppet, så da er jeg kommet i gang der. 


Etter at armene har fått litt strikkepause prøver jeg meg igjen. Så nå er bolen og en arm på bomullsgenseren ferdig. Genseren skal ha korte armer, så det bør jo ikke gå alt for lang tid før den er ferdig skal jeg få brukt den nå i høst. 

4 kommentarer

Timotei

20.08.2010 kl.17:45

Kjenner meg veldig igjen. Vi hadde bytte-rom-prosjekt i fjor. Eldstemann fikk vårt rom, yngstemann fikk storebror sitt rom og vi tok over yngstemann sitt. Ja, du skjønner...Fullt kaos og masse rot ei stund, men det ble bra til slutt! Syntes det var bare rett og rimelig at eldstemann fikk det største soverommet. Han bruker jo så mye tid der og vil være litt for seg selv når han har besøk. Men det førte jo til at jeg ikke hadde noen sykrok lenger. Så nå har jeg flyttet rundt på symaskina i ett år og syr der det passer...

Så fine stitchery du har sydd. Var så fin den fuglen!

farmoringrid

21.08.2010 kl.00:41

Genseren blir flott. Fint med den hekleborden.

Sissel

24.08.2010 kl.19:45

Blir jo supert da å få syrom i tett tilknytning til stua. Da blir man jo en del av familien selv om man sitter og syr (og du slipper å få en katt i hodet :-)).

Bodil

24.08.2010 kl.22:03

Ja, du sier noe der, Sissel. Du får ta deg en tur å innvie syrommet når jeg har fått det på plass :-)

Skriv en ny kommentar

hits