I gang med quilting av Happy Bees

Da er jeg i gang meg quiltingen av Happy Bees. Halvparten av teppet er nå quiltet og det ser veldig bra ut. Her er noen nærbilder av quiltingen.

 

 

Også må man jo selvfølgelig starte på noen nye prosjekter, selv om det ligger en del der allerede som ikke er avsluttet.... Sist torsdag var jeg på kurset "Japansk inspirasjon" på Quiltegården. Laila var engasjert lærer og vi gikk i gang med blomstene på et lite teppe fra boka Sweet Country Quilt av Kumiko Minami.
Slik skal teppet bli:

Og så langt er jeg kommet - to blomsterblokker er nesten ferdig. Mangler ringen i midten, men det skal jeg vente med til jeg har laget alle blokkene for å velge riktig stoff til den. Neste kurskveld er om 14 dager og da skal vi starte på stilkene i rammen. Har en følelse av at det kan bli tøfft å komme så langt på 14 dager...
 

 

2 kommentarer

Heidi

25.10.2010 kl.08:02

Så fint det blir! Godt å lese at det ikke bare er meg som holder på med flere ting av gangen. Spennende det nye prosjektet ditt også.

tubakk

26.10.2010 kl.23:33

Det bie-teppet der blir jo flott. Likte også spesielt godt ditt nye prosjekt. For som du sikkert vet elsker jeg småtterier, og dette hadde vel vært midt i blinken for meg.

Skriv en ny kommentar

hits