Litt av hvert

En liten barnegenser har ligget ferdigstrikket en tid, men nå er den endelig montert og klar til å puttes i julegaveboksen. Mønsteret har jeg hatt siden min datter var liten, og hele tiden hatt lyst til å strikke det. Men nå blir det en annen liten jente som skal få genseren.Knappelukking på skuldra gjør det enklere å få genseren av og på, syns disse søte hjerteknappene gjorde seg veldig godt.Så har jeg gått løs på garnrestene, og to pulsvarmere er resultatet så langt. Den ene med flettemønster og den andre med bare rett og vrangt. Garnet er silkealpakke og veldig mykt. Det er flere garnrester å ta av, så kanskje det blir noen flere pulsvarmere før jul.

Da jeg laget blomstene til Japansk Inspirasjon var det plutselig en blomst som var sydd fast på baksiden av bakgrunnstoffet - slikt skjer av og til.... Men blomsten var så fin at den kunne jo ikke bare gå rett i søpla. Så da ble den utgangspunktet for en sminkepung/liten toalettmappe hvor jeg samtidig fikk brukt noen av restene fra Happy Bees.
4 kommentarer

Sissel

04.12.2010 kl.21:16

Flott genser og nydelig toalettmappe. Lurt å lure unna en blomst nå og da. Minner meg om å spille 500 med pappa da vi var små :-). Klem

Hanne

04.12.2010 kl.22:18

Du både strikker og syr nydelig, som alltid :-)

dandilion

05.12.2010 kl.23:32

Flotte ting du har laget! :)

Anne-Britt

19.12.2010 kl.20:01

Flott genser og pulsvarmere.

Skriv en ny kommentar

hits