Her er påskens resultater

Det sies at jula varer helt til påske, så da passet det jo godt å ta med stitchery med juleengler på påsketur. Så her er fire engler som etterhvert skal bli til et juleveggteppe. Mønster fra Moia Stitchery


I tillegg hadde jeg gjort klart det japanske blomsterteppet slik at jeg kunne starte håndquilting. Det er lenge siden jeg håndquiltet nå så det ble litt plundring i starten, men nå er jeg iallefall i gang. Og rett før påske gjorde jeg ferdig denne lille toalettmappa, et resteprosjekt. Det eneste som er rart er at uansett hvor mye rester jeg bruker så ser det ut til at stofflageret bare øker, forstå det den som kan :-)"Alle fugler"-teppet begynner også å ta form. Så langt har jeg sydd sammen omtrent halvparten av blokkene. Det er en skikkelig hyllest til våren dette teppet. Gleder meg til å få satt sammen hele for å se hvordan det blir. 
3 kommentarer

Sissel

27.04.2011 kl.15:40

Du store all verden, så mye flott du lager. Jeg er nok skrudd sammen slik at jeg ikke liker å drive med stichery, men ser jo nå at jeg har gått glipp av ganske mye lekkert ja ;-)

Flott blogg du har med mye lekkert, til god inspirasjon for oss andre:-)

Hanne-Kristine

27.04.2011 kl.17:27

Du og du så mye du har fått gjort på påskeferie :)

Juleenglene dine var flotte og så langt du e kommen på fugleteppe!

Ja så var det den japanske da ;) eg har også begynt å håndquilte på den i påsken :)

Din blir virkelig lekker, liker at du har brukt så sterke farger. Ser du quilter etter "eget hode", eg følger boka litt mer. Tina sitt blir også lekkert, har snart tatt henne igjen...... jobbe med saken :)

Hva gjør en ikkje for litt inspirasjon :)

Nyt finværet, klemz hk

Sølvi

01.05.2011 kl.09:05

Hei - så utrolig mye fint på en gang. Ser ut s om du har hatt en riktig kosepåske med sytøy hele tiden.

Skriv en ny kommentar

hits