Blogg- og sytørke

Det har vært stille på bloggen etter påske. Og det har ikke vært så stor aktivitet på syrommet, iallefall ikke med lapper og quilting. For noen år siden sydde jeg trønderbunad til to av mine nieser. Så har det seg jo slik at disse ungene har det med å vokse, så i år måtte jeg til pers og ta fra hverandre den ene bunaden helt for å sy den ut i alle retninger. På den andre holdt det å legge ned skjørtet. Så det har vært min hovedbeskjeftigelse etter påske - ganske kjedelig arbeid, men kjempekoselig å se de to flotte jentene i bunadene sine da vi var i konfirmasjon sist helg. 

Men nå har jeg fått ryddet på syrommet, og tatt opp igjen "Alle fugler" - teppet. Det gjenstår bare to blokker som ikke er sydd sammen. Slik ser teppet ut akkurat nå: 

3 kommentarer

farmoringrid

12.05.2011 kl.23:21

Jeg hører fra både her og der at begynnelsen av mai er tiden for fiksing av bunader. Det skal bli spennende å se teppet ditt ferdig!

Heidi

13.05.2011 kl.14:07

Det går jo litt opp og ned med sying når det drar seg mot vår - teppet ser veldig fint ut og blir spennende å se de site blokkene.

Kjersti M

13.05.2011 kl.23:40

Litt årstid for tørke både på syrom og foran pc nå. Og bunader må jentene ha. Gleder meg til å se alle fugler teppet når det er ferdig. Men nå er det jo vår/sommer og det må vi nyte fullt ut.

Skriv en ny kommentar

hits