Back in business

Nå har det vært sommerstille på bloggen min lenge, men nå er sommerferien og reiseaktiviteten over og vi er klar for hverdag med jobb, skole og syaktiviteter. Litt har det blitt gjort i løpet av sommeren og her kommer en liten oppdatering. 

Prosjekt "reduksjon av garnlager" har resultert i en liten bunke pulsvarmere. Alle er strikket i det samme mønsteret, men avhengig av hvor mye garn jeg har hatt til rådighet har lengden blitt litt forskjellig. Fortsatt er det masse garn igjen på lageret, så det kan godt være at det blir produsert flere av disse. I fjor sommer startet jeg på denne kaffeduken, og så har den blitt liggende i UFOboksen siden da. I år fikk den være med på tur igjen, og nå gjenstår det bare to kaffekopper og noen kaffebønner på den ene siden. Vi får se om den gjøres ferdig i løpet av høsten, eller om neste sommerferie må til for å komme i mål. Håndsøm er veldig grei feriesyssel, så det har blitt noen flere blomster til "Farmors stuevegg". Totalt har jeg nå 15 stk, og teppet består av 31 stk (for ikke å snakke om nesten 300 sekskanter som skal være mellomverk). Dette må jeg HELT SIKKERT ha minst neste sommer på før det blir ferdig :-)


Til slutt legger jeg ut et bilde av bunken med blokker til "A thankful heart". Alle blokkene er nå sydd, og jeg skal i gang med å sy det sammen. I tillegg skal det være en ramme rundt med masse stitchery, den var med i sommerbagasjen, men ble ikke påbegynt. Så det blir nok TV-arbeid nå når det går mer mot høst.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits