Litt julestemning

Ser i butikkene at julepynten er på plass, men her i huset holder vi på en god tradisjon og venter med jul og advent til desember har meldt sin ankomst.

Men litt julestemning har sneket seg inn mens jeg har quiltet ferdig juleveggteppet med engler.

Det eneste stedet teppet vises fram foreløpig er på bloggen, men så skal jeg finne en flott veggplass til det når vi kommer til desember. 


Noen nærbilder av englene og quiltingen: 


2 kommentarer

Laila Kristin Skauge

05.11.2011 kl.22:41

Nydelige engler! Jeg er enig med deg i å vente med julestemninga til desember, julemaskipan og andre "julete" ting har jo vært i butikkene i lang tid nå. Til og med julebrusen kom jo for en måned eller to siden... Men vi som lager julegaver må jo tenke litt langt frem, så vi har jo på en måte lov til å begynne tidlig;o) Ønsker deg en flotters helg,

Laila

Farmors

05.01.2012 kl.10:02

Så stilige sticherier! Har stadig vekk tenkt at jeg skulle prøve meg litt mer på det, men så var det dette med tiden da. Hvor finner du de søte motivene, hadde vært fint med ett eller annet på lommer eller bærestykke på barnekjoler. Jeg kan jo drømme om at jeg får tid til det! Det er så lett å ty til strikketøyet, og familien blir aldri mettet med strikketing. Ha et godt nytt syår, jeg følger med, men er ikke så flink til å kommentere alltid!

Skriv en ny kommentar

hits