Ferdig med toppen til My Garden

I dag har jeg sydd ferdig toppen til My Garden og jeg er veldig glad for at jeg valgte å ha to rammer rundt istedenfor lapper slik som det var på mønsteret. Det ga et mye roligere inntrykk og stitcheriene kommer mer til sin rett. 

Etter at bildet ble tatt i formiddag har jeg tråklet sammen med bakstykke og vatt, så nå er My Garden gjort klar til håndquilting. I går kveld gjorde jeg også ferdig et skjerf/hals som jeg har holdt på med siden i sommer. Halsen er myk og god - og varm. Vinteren lar vente på seg, så det blir alt for varmt å bruke dette nå, men det kommer vel en mulighet regner jeg med. 
3 kommentarer

Grethe

08.11.2011 kl.06:26

Din MG er kjempefin, ble supert med hel ramme!

Fin hals; jeg strikker en jeg også,men det tar sannelig tid sammen med alt annet som må gjøres. Happy Crafting i uken som kommer :-)

Hege

08.11.2011 kl.22:46

Kjempe flotte stitchery, både jule variant og vanlige :)) Flotte store fine arbeid.:) Trur nok den halsen kommer i bruk ganske så snart.:))

Laila Kristin Skauge

28.11.2011 kl.17:55

Veggbildet ditt ble så flott! Jeg har ikke kommet lenger med stitcheriene, men har jo en lang vinter foran oss så det blir vel iløpet av den forhåpentligvis :o)

Nydelig hals du har strikka. Den er så flott den fargen! Har ikke fått strikka jakka jeg har så lyst på enda, og den minner meg om den :-)

Ha en flott uke,

Laila

Skriv en ny kommentar

hits