Teppe til husets katt

Alle i husstanden må ha sitt eget quilt, og nå er det katten som står for tur. Nala har en egen kurv og vanligvis har vi en gammel håndduk eller noe slikt liggende i kurven.

Men en quilter kan jo ikke være bekjent av det, så nå har jeg laget dette teppet til kurven. 3 av 4 blokkerer quiltet så langt, og nå gjenstår den siste quiltingen + lukkekant.

Mønsteret til kattene fant jeg i en bok som heter Syglede av Gerd Gellein Merkesdal, og stoffene ja, de fant jeg på eget lager. 

Pus kommer nok til å snuse litt på teppet også legge seg i sofaen sammen med oss mennesker, men kurven blir iallefall litt finere å se på med et slikt teppe :-)

 

 

4 kommentarer

Heidi

09.01.2012 kl.17:55

Det er klart pus må ha sin egen quilt ;o)

jeg hadde en hund for noen år siden - den hadde egen spisebrikke til mat/vann skål (på gulvet) og egen quilt på go' plassen i stua.

Teppet var veldig koselig - pus blir sikkert fornøyd ;o)

Grethe

09.01.2012 kl.19:40

Perfekt quilt for en liten katte-pus! Og fordi vi er allergiske noen og en hver her;så skal jeg ikke kopiere deg :-) Ha et godt nytt år du også med mye hygge med stoffene dine.

Lise Landsem

10.01.2012 kl.20:27

Så utrolig pen teppe!:) fortsett den gode bloggingen

Kjersti M

14.01.2012 kl.19:57

Skulle bare mangle at ikke pus fikk egen quilt. her har hunden arvet babydyna etter ungene, men måtte få egne hundeinspirerte trekk.

Skriv en ny kommentar

hits