Mange ferdige prosjekter :-)

Nå er jeg endelig ferdig med ruteteppet, både quilting og lukkekant er på plass. Så nå er alt klart til å levere dette til mottakeren, håper det faller i smak. For en tid tilbake laget jeg en liten bag til ei tantejente. Nå viser det seg at mamma´n også ønsker seg tilsvarende, så da var det bare å sette i gang og lage til henne også. I tillegg ble det med en restetoalettmappe på lasset. 
Til slutt har jeg puslet med et vårlig kjøkkensett. Tradisjonelt er det vel duker i ulike størrelser som skal inngå i et kjøkkensett, men her er det noen andre varianter.

Startet med en "pølse" for å henge på veggen til oppbevaring av plastposer. Det er strikk øverst og nederst slik at man kan putte inn poser øverst og ta ut nederst - veldig praktisk :-).

Etter det ble det også et par grytekluter (foreløpig er lukkekanten bare festet med nåler, men det skal bli ordnet i løpet av kvelden).

Og enda var det litt stoff igjen, så da ble det en pose som kan brukes til oppbevaring av noe stæsj eller som kurv for kjeks eller knekkebrød. Også her håper jeg det hele faller i smak hos mottakeren.  

 

3 kommentarer

Grethe

12.03.2012 kl.14:09

Grattis med ferdig teppe;det er jo en god glede å få unna-gjort litt av hvert! Flotte vesker/bag/ toalettmappe:-) Og klart mottageren blir fornøyed med fint jordbær kjøkken sett. Deilig tid vi går i møte,Ha en fin uke!

Sissel

12.03.2012 kl.23:05

WOW, jammen har du vært flink. Teppet blir nok godt mottatt.

Likte så godt bagen jeg da. Har lenge tenkt (bombe) å lage meg en bag jeg kan ha frem og tilbake til hytta. Denne var til god inspirasjon må jeg si :-)

Kjersti M

14.03.2012 kl.18:07

Tenker teppe virkelig faller i smak for det ble nydelig. Liker kombinasjonen av blått og brunt :-)

Nydelig kaffeduk også, sikkert noen timer med brodering der, ja.

Skriv en ny kommentar

hits