Stille på bloggfronten

Her i huset er vi i gang med konfirmasjonsforberedelser så i det siste har jeg vært opptatt med scanning av gamle bilder og redigering av film slik at vi kan mimre litt på den store dagen, og da har det ikke blitt tid til å sy så mye. Men litt småpusling har det vært. 

Ei venninne ønsket seg ei lita toalettmappe - ønsket var at tannbørsten skulle få plass, også litt annet småtteri. Så da falt valget på en sirkelpung og siden den samme venninnen tidligere har forært meg en del silkestoff måtte jeg jo bruke av dette for å lage pungen. Resultatet ble en fargefrisk sirkelpung i silke og med quilting med metalltråd. Tror den falt i smak....

Ellers har jeg også holdt på med disse "blomstene " til teppet "Farmors stuevegg" av Trine Bakke. Og stor var min overraskelse når jeg i dag tok en opptelling av hvor mange jeg hadde laget. Jeg kom til 31 stk og da måtte jeg fram med boka for å finne ut hvor mange det skulle være i teppet, og jaggu var det ikke akkurat 31 stk! Så da kan jeg begynne det møysommelige arbeidet med å sette dette sammen. Må bare finne et egnet stoff til mellomverk først. Jeg hadde også med meg noen stitchery på påskefjellet, og så langt har 4 av disse koselige dyremotivene fra Natalie Bird sett dagens lys. Jeg har brodert flere av dem tidligere og brukt i ulike prosjekter, men denne gangen er planen å sy alle sammen for å lage teppet som er i boka. 


Også har også postmannen vært på besøk...og disse bøkene fra Amazon dukket opp i min postkasse :-) Her er det MASSE inspirasjon som jeg kan blad i i timevis framover. Så får tiden vise om noen av prosjektene kommer til å se dagens lys. Det er egentlig ikke så viktig, koser meg masse med å bla i bøkene gang på gang. Noen flere som har det slik?
2 kommentarer

Heidi

27.04.2012 kl.09:31

Så spennende med pakke i posten! Disse bøkene så jo bare kjempespennende ut. alltid moro med litt inspirasjon!

Lykke til med forberedelser til konfirmasjon ;o)

Sissel

04.05.2012 kl.16:29

Synes du har mange flotte prosjekter på gang. Har selv 3 av bøkene du har vist her. De har jeg brukt MYE til mine prosjekter. Koz deg masse med å se i bøkene dine :-)

Skriv en ny kommentar

hits