Sommerferien er over

Det har ikke vært noen stor aktivitet på syfronten i løpet av sommeren, og det har vært stille på bloggfronten også. Men nå har hverdagen innhentet oss igjen, og da satser jeg på at det også skal bli litt aktivitetet på syrommet. 

Men noe småtterier har vært produsert i sommer. Jeg hadde noe plast liggende etter et mislykket prosjekt for en stund tilbake. Så da jeg fant oppskrift på disse kjekke gjennomsiktige mappene benyttet jeg anledningen til å kvitte meg med plastrestene. Jeg har tatt i bruk en mappe selv, men resten har fått plass i gaveeska.Mønsteret på mappene fant jeg i denne boka:


Også har jeg så smått satt i gang teppet "Some Kind of Wonderful" fra Anni Downs. Planen er at alle applikasjonene skal gå i blått. Håper at det kan bli bra, og at det ikke blir for kjedelig med bare en fargetone. Mange fine motiver i dette teppet, så det gleder jeg meg til å fortsette med. 
2 kommentarer

Siv

20.08.2012 kl.20:50

Stilige og praktiske mapper! Og veldig kjekt å ha liggende i gavekassa. :o)

Laila

29.09.2012 kl.10:52

Hei Bodil. Bloggen din ligger på mine favoritter, du lager så mykje etter min smak. No har eg forelska meg i dei gjennomsiktige veskene dine, og lurer på om du er så snill å dele mønster med meg. Eg har ikkje den boka du har. Mvh Laila

Skriv en ny kommentar

hits