Fram og tilbake er like langt - eller kanskje dobbelt så langt....

Endelig har jeg blitt ferdig med teppet My Garden.

Jeg har vært nesten i mål en gang tidligere, da hadde jeg håndquiltet hele teppet med unntak av den ytterste rammen. Men jo mer jeg håndquiltet jo mindre fornøyd ble jeg, så til slutt valgte jeg å ta opp all quiltingen og gå for maskinquilting. Nå når teppet er ferdig er jeg veldig glad for at jeg gjorde det, selv om jeg underveis tenkte at dette teppet blir nok aldri ferdig.

Jeg syns maskinquiltinga ble prikken over i-en, sammen med de fine knappene som hører til hvert broderi på teppet. Planen er at teppe skal få plass på veggen på syrommet mitt, for tro det eller ei, men på syrommet er det ingen quiltearbeider som er hengt opp. Så da passer det bra å gjøre noe med det :-)

Her kommer noen bilder av det ferdige teppet. Ønsker alle ei fin maihelg, enten det blir med håndarbeid eller andre sysler. 

 2 kommentarer

Grethe

12.05.2013 kl.09:24

Hurra, så flott det er. Vakkert mønster og fint stoff I ditt også! Var vi same butikk, tro :-) Jeg er også kjempeglad I mitt.

Bodil

12.05.2013 kl.20:13

Takk Grethe. Jeg var med på BOM hos Quiltegården, men valgte å ta ett stoff på kanten rundt istedenfor lappene som det skulle være i følge mønsteret. Syns det hele ble roligere da, og at de broderte bildene kom bedre fram.

Skriv en ny kommentar

hits