Det nærmer seg sommerferie

Endelig hadde jeg en helg helt uten planer, og da ble det litt tid på syrommet. 

Jeg ble veldig glad i mønstrene fra "Some Kind of Wonderful"/ "My Favorite Things" av Anni Downs. Så derfor har jeg lenge hatt liggende stoff med paneler som med de samme figurene som i teppet. I løpet av helga har jeg laget to snøreposer og en toalettmappe av dette stoffet. Alltid kjekt å kunne finne fram noe slikt når man skal pakke kofferten :-)


I tillegg har jeg også prøvd meg på sminkepungen "Susie" som du finner på bloggen til Pattydoo. Der er det både mønster og video som viser hvordan mappen skal lages. Fikk ikke til glidelåsen helt 100%, men det kan godt være jeg prøver meg på denne mappa en gang til. Syns effekten med et bakgrunnstoff inni brettene på framsiden ble veldig fin. Ser mer komplisert ut enn det er :-)


Og til slutt så har jeg også laget en mappe til min Kindle. Jeg fikk denne i gave fra min mann for noen uker siden, og er blitt veldig glad i å lese bøker på den. Syns det er bedre å lese på Kindle enn på iPaden, også risikerer jeg ikke på samme måte at jeg begynner å surfe rundt på nettet samtidig som jeg leser en bok.

Så med dette skulle alt være klart for sommerferie :-)
2 kommentarer

Iselin Renée

24.06.2013 kl.08:25

De var fine :)

Grethe

27.06.2013 kl.20:08

Kjempe-fint med panelene,visste ikke at de fantes! Så super hexagon-quilten blir, det må jo være en stor jobb å sy de sammen; du er sannelig flink :-) God sommer til deg og dine, flott med cover til din Kindle.

Skriv en ny kommentar

hits