Når armer og skuldre slår seg vrange...

...blir det mindre håndarbeid. De siste ukene har jeg slitt med betennelse i en hånd og stiv nakke og i tillegg til behandling har jeg måttet innse at aktivteten på syrommet måtte tas ned til et minimum. Når man får vondt i skuldren bare av å stryke ut sømrom på små lapper da er det best å høre etter kroppens signaler og ta en pause. 

Og her er synderen: 


Jeg ble litt for ivrig da jeg skulle gjøre ferdig denne jakken og strikket hele raglanfellingen (+ litt opprekking) i løpet av ei helg. Og det var da armene sa stopp etterpå. Heldigvis ble jakken veldig fin og jeg har brukt den masse, så noe godt kom det jo ut av det hele. 

 

       

Før stoppen laget jeg denne toalettmappa på bestilling fra en kollega. Den ble levert etter spesifikke mål og jeg håper den falt i smak hos min kollegas mor som skulle være mottaker av toalettmappa. Samtidig ble jeg også kvitt litt tøy fra stofflageret.Når man ikke kan sy selv er det kjekt med besøk på syrommet. For noen uker siden hadde jeg en koselig søndag sammen med tantejente Thea. Jeg tror hun var fornøyd da hun dro hjem med en uglepute til det nyoppussede rommet sitt. Mønsteret til ugleputa har jeg funnet her

Ellers har jeg så vidt kommet i gang med quiltingen på mitt eget slumreteppe. Har quiltet ca 1/3 av teppet og satser på at at når skuldrene har hatt påskeferie vil det være mulig å begynne med litt quilting igjen. 

Ønsker alle en fortreffelig påske - med eller uten sydager.

 
 

Én kommentar

Anne MArie

23.04.2014 kl.14:56

Heia, Flott jakke og toalettmappe !

Koselig med små damer på syrommet :-)

Grethe

27.04.2014 kl.18:43

Hei Bodil! Gøy å se at de unge også koser seg ved symaskinen! Så flott strikkejakke og fin toalettmappe:-)

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, ja, spennende å sy den sneglen!

Skriv en ny kommentar

hits