Og syskrin ble det

Innimellom er det veldig deilig å ha en innendørshobby. I allefall når 1. mai været ser slik ut: Jeg har brukt dagen til å lage ferdig syskrinet. Har ikke hatt mønster til dette, så det har blitt til underveis. Men jeg ble veldig fornøyd og tror nok jeg skal prøve meg noen flere slike bokser. Kanskje rund neste gang, vi får se. 


På innsiden har skrinet fått en nålepute i lokket og strikk for å feste trådsneller. Så her er det plass til det meste som en sydame trenger. Ellers har jeg brukt dagen til å redusere litt i stofflageret. Jeg vet jo egentlig at det er liten vits i, det skal litt til før det gjør skikkelig innhogg :-)

Her er to sett grytekluter som er klar til quilting:Og et etui til datterens iPad. Enkelt og greit. Jeg har et tilsvarende til min Kindle og det fungerer utmerket. Dagen er ikke helt over, så jeg ser for meg å pusle litt mer på syrommet utover kvelden. Ønsker alle en kjempefin mai. Våren kommer nok tilbake :-) 

Én kommentar

2ne

02.05.2014 kl.23:40

Flott syboks du har laget :-) Været ser ikke bra ut nei...... God helg

Timotei

08.05.2014 kl.20:37

Så mye fint du har laget! Den syboksen var kjempefin. Vi er heldige vi som har denne hobbyen. Om det er ruskevær, så har vi alltids noe å holde på med innendørs :)

Skriv en ny kommentar

hits