Prøvelapp

Når man strikker er det anbefalt å lage prøvelapp. Jeg er alltid for ivrig med å starte på selve prosjektet så noen prøvelapp blir det aldri tid til. Stort sett går det faktisk bra :-) I syverden hender det at jeg må prøve ut et mønster eller en teknikk på stoff fra eget lager før jeg starter å klippe i nyinnkjøpt stoff. Og det har jeg gjort denne gangen. 

Jeg har sett mange som har sydd "Sew Together Bag" fra Sew Demented og det er lenge siden jeg kjøpte mønsteret. Etter å ha lest igjennom mønsteret mange ganger har jeg ikke blitt klokere på hvordan denne mappen egentlig skulle sys, og det var vanskelig å forstå hvor de ulike tøystykkene havnet i den ferdige mappen og dermed hvordan jeg skulle tenke ved valg av farger/stoff. Men internett er flotte saker, og tilfeldigvis fant jeg denne "sew-together-oppskriften" på The quilt barn. Veldig gode step-by-step beskrivelser med bilder av hver minste detalj. Så da var det bare å gå igang, og det viste seg at mappen var forholdsvis enkel å sy selv om det var noen "vendinger" med alle glidelåsene. Og ikke minst, nå har jeg forstått hvor de ulike tøystykkene havner og kan gjøre bedre fargevalg i neste runde. 

Prøvelappen ble sydd i litt mørke stoffrester så nå ser jeg fram til å prøve meg med noe mer fargerikt. En anvendelig mappe som jeg nok kommer til å sy flere av. 

 
Én kommentar

Liv Aagot Syse

22.06.2014 kl.16:12

Så flott den ble! Liker godt det stoffet du har brukt, og mappen ble riktig lekker til en "prøvelapp" å være...:)

Grethe

23.06.2014 kl.13:27

Den ser flott ut, syns jeg :-). Skal prøve å finne mønsteret etterhvert!

Skriv en ny kommentar

hits