Rester og noe nytt

Ja, her har det vært stille i hele høst. Har slitt med betennelse i armene og da har jeg til og med måttet ta det med ro med symaskinjobbing. Men jeg har kunnet jobbe i korte økter innimellom, og i løpet av høsten har jeg laget dette resteteppet. Det vil si at utgangspunktet var å bruke rester, men for å få teppet ferdig måtte jeg bunkre opp med noen nye stoffer også :-)

Til trekantblokkene i midten og rammen nest ytterst har jeg brukt noen linjaler som jeg kjøpet i USA i fjor. Jeg har egentlig aldri forstått meg på slike linjar og hvordan de skal brukes. Og jeg slet skikkelig med å få til disse også. Men så bestemte jeg meg for å lese bruksanvisningen nøye - og ikke minst følge den - og da ble det mye enklere. Det viste seg at jeg hadde speilvent annenhver trekant og da var det jo forståelig at det ikke ble helt riktig :-)Armene egner seg ikke for å gå løs på quilting av slike store arbeider, så jeg må bare legge toppen på vent til armene er "på plass igjen". Håper det ikke blir alt for lenge til. 
 

Én kommentar

Grethe

19.11.2014 kl.20:54

Kjempeflott teppe, ser komplisert ut med mønsteret,men vakkert :-) God bedring med betennelsen, det er jo ikke bra å sy da. Håper det blir bedre nå mot jul!

Skriv en ny kommentar

hits