Nytt år, nye muligheter

Ja, da er vi i gang med 2015 - og jeg har som vanlig brukt litt tid i romjula til å rydde på syrommet og fått oversikt. Så da skal alt være klart for noen timer med symaskinen i 2015 også. Fortsatt er ikke armene helt på mitt parti, men det blir sakte, men sikkert bedre så jeg tør i gi meg i kast med noen prosjekter. 

Årets første prosjekt er å bli kvitt noe fra restelageret (høres det kjent ut?) I boka Sunday Morning Quilts har jeg funnet et mønster hvor man bare usystematisk syr sammen rester i ulike fargekombinasjoner og setter det sammen til et teppe til slutt. Det ser alltid så fint ut når andre gjør slikt, hos meg blir resulatet ofte rotete, men vi får prøve oss. Den første blokka er iallefall klar :-)

2014 ble avsluttet med å sy mange Susiemapper fra Pattydoo.de. Tilsammen sydde jeg 8 stykker som havnet under diverse juletrær. Har ikke tatt bilder av alle sammen, men her er et lite utvalg. Selv om de er morsomme å sy tror jeg det blir en liten pause fra disse nå :-)

Ønsker alle et flott syår 2015!

 
 

Én kommentar

Gørill

16.01.2015 kl.13:20

Dette så veldig delikat ut! Jeg er så imponert over alt du syr! Jeg syr jo litt innimellom, men ryggen min liker ikke så godt å sitte ved symaskinen. Jeg må drive med litt forskjellig. Jeg følger deg videre i 2015 :)

Skriv en ny kommentar

hits